~ Like this blog ~..

Followers

Friday, 4 September 2015

Coretan istimewa B.U.F.D.A.Y ~~ G.I.R.L

 
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang..

04 September 1994 --> 04 September 2015

Genap 21 tahun 'jasad' tersebut menjejakkan kaki di bumi ini, membesar menjadi anak solehah buat ma dan abahnya.. kakak yang setia membantu adik2nya.. penasihat dan cikgu motivasi untuk insan sekeliling ;)

Sanah helwah sis Kautsar.. besor dah ni... ^^

*Moga dengan penambahan umur ini seiring dengan peningkatan amal kebaikan.. menjadi penyebab untuk terus berbakti pada keluarga dan masyarakat.. moga terus istiqamah menyebarkan manfaat untuk insan sekeliling..

*****************

Terima kasih untuk 'amanah' persahabatan ini,, jadi penasihat tegar dalam masalah2 yang dihadapi,, jadi cikgu bm, bi kalau nak karang something..jadi chef masakan western ;).. dan paling2 takleh lupa,, sorokkan kucing bawah katil time k.ct balik rumah.. haha memori belaka dah tu.. nak undur balik susah dah..

****************

Untuk kali ni tak ada surprise gift nak bagi.. maaf hanya ucapan dan iringan doa mampu dihulurkan,, moga2 persahabatan ini dapat kekal hingga ke syurga..

Dulu minta nak ada story kisah kautsar kan dalam blog ini,, akhirnya terlaksana kan.. ^^ haha.. maaf lah tu lambat,, idea dan penulisan makin kurang dilatih,, jadi tak tahu dah nak mula camne.. tapi.. ni first post tau setelah lama menyepi dalam penulisan blog.. mohon terharu.. T..T haha..

k, lah.. undur diri dulu..

Selamat Hari Lahir,, sis 21..

Yang jauh dari Bayt Izzudin..
Bayt Addin, Mu'tah Jordan ;)

No comments:

Post a Comment